Wigilie firmowe

Świąteczny czas to w każdej firmie okres spotkań pracowników, a także rocznych podsumowań. Doskonałą okazję do integracji zespołu stanowią wigilie firmowe. Zapraszamy do skorzystania z oferty organizacji spotkań świątecznych w Kwadrat Bistro Art.
W ramach oferty na organizację wigilii firmowych oferujemy:
* Menu oparte na tradycyjnych, domowych recepturach
* Świąteczne dekoracje stołu
* Rezerwację sali na wyłączność
* Stałą pomoc w zakresie ustalenia indywidualnego menu oraz organizacji eventu

Przykładowe menu:
MENU 1
Przystawki :
- śledź w oleju lnianym lub śmietanie
- tradycyjna sałatka jarzynowa
- ryba po grecku
- karp w galarecie
- kompot z suszonych owoców

Zupa :
- barszcz czerwony z uszkami

Dania główne :
- karp smażony na kapuście wigilijnej z gotowanymi ziemniakami
- pierogi z kapustą i grzybami

Cena:
80 zł/os

MENU 2
Przystawki :
- śledź w oleju lnianym lub śmietanie
- tradycyjna sałatka jarzynowa
- ryba po grecku
- karp w galarecie
- kompot z suszonych owoców
- pierogi z kapustą i grzybami
- kapusta wigilijna

Zupa :
- barszcz czerwony z uszkami
- zupa grzybowa z suszonych grzybów z łazankami

Dania główne :
- karp po żydowsku z puree marchewkowym i marynowaną cukinią
- sandacz w migdałach z czarną soczewicą i blanszowanym szpinakiem
- schab ze śliwką w sosie pieczeniowym z kaszą gryczaną z suszonymi grzybami podawany z kapustą wigilijną

Cena:
110 zł/os

MENU 3
Przystawki :
- śledź w oleju lnianym lub śmietanie
- śledź w sosie tatarskim
- tradycyjna sałatka jarzynowa
- ryba po grecku
- ryba faszerowana
- półmisek wędlin
- pierogi z kapustą i grzybami
- łazanki z kapustą wigilijną
- kompot z suszonych owoców

Zupa :
- barszcz czerwony z uszkami
- zupa grzybowa z suszonych grzybów z łazankami
- zupa rybna

Dania główne :

- udo kacze w sosie śliwkowym z kopytkami i zasmażanymi burakami
- sandacz w migdałach z czarną soczewicą i blanszowanym szpinakiem
- gołąbki rybne w sosie rakowym z puree ziemniaczanym z kaparami
- rolada zrazowa podawana z buraczaną kaszą pęczak i karmelizowaną pietruszką z tymiankiem i chilli

Cena:
160 zł/os

Zapraszamy do kontaktu:
tel.22-1009002, mail. bistro@teatrkwadrat.pl

Comments are closed.